Released

The article is behind the paywall but the title is horrific enough:

Can anybody explain what’s behind the left’s push to flood the streets with violent criminals? This is completely insane.

4 thoughts on “Released”

  1. Speaking of crime, I’m shocked that the NYT decided to do some actual journalism re: CHAZ or whatever that neighborhood in Seattle was calling itself. The reporter asked the people who live there how they felt about the city abandoning their neighborhood to a bunch of armed LARPers. Surprise: they didn’t like it.

    I wonder how long before the 23 year old wokesters who currently call the shots at the NYT call for the writer to be fired.

    Liked by 1 person

  2. ibigdan says Zelensky repeated American experiment of releasing mentally ill into the streets in Ukraine, thus the recent wave of innefective, mentally ill ‘terrorists’ like the one who demanded from Zelensky to recommend a movie before he released people.

    In Russian:

    А всё просто. В апреле я репостил психиатра Наталью Стримовскую, которая возмущалась тому, что зелёная власть увольняет медиков и выбрасывает на улицу пациентов психиатрических больниц. По её подсчётам “8000 острых психотических больных… с активными галлюцинациями и бредом, суицидальными и агрессивными тенденциями просто по городам и весям гулять будут”.

    Несмотря на поднятую нами волну и 20 тысяч репостов, Шмыгаль, Степанов и Зеленский никак не отреагировали на критическую ситуацию. Как результат их преступного бездействия мы получили всплеск психически больных “террористов”, которые берут людей в заложники – и никто на самом деле не знает, есть у них бомба или нет. Так ещё ж наш найвеличніший потерпіллер подыграл террористам, выполнив требование одного из них и тем самым показал, что это работает! Удивительно, что психически больные сигнал поняли и выстроились в очередь. Как же – минута славы! Без заложников психа никто не слушает и дураком считают, а с заложниками – дают эфир и сам президент бежит выполнять приказы.

    Должен заметить, что в окружающий нас зелёный дурдом эти психи-террористы вписываются идеально. Просто таки пятая ветвь власти получилась, не особо отличающаяся от первых четырёх.

    https://ibigdan.livejournal.com/25403058.html

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.